Over IMNEX

ONTDEK IMNEX

Imnex Group B.V. is een Internationaal expeditie- en handelsbedrijf, voortgevloeid uit een langdurige samenwerking tussen een Nederlandse 3PL-organisatie en een Russische Customs Brokers Agency. Samen vormen deze twee partijen een hecht team van jonge professionals en specialisten binnen hun eigen vakgebied.

IMNEX onderscheidt zich door een veelzijdige kennis en inzicht in twee verschillende culturen. Met hoofdkantoor in Nederland en vaste agentschappen in Moskou en St. Petersburg Rusland, kan de organisatie aan beide kanten stabiliteit en continuïteit waarborgen. Het totale traject, af fabriek tot de eindafnemer in Rusland, wordt door IMNEX gecoördineerd. Door beheersing van de logistieke processen, douane formaliteiten en commerciële facetten, zijn wij in staat om uw bedrijf een reële kans op de Russische & GOS markten te bieden.

IMNEX hanteert een platte organisatiestructuur en is ervan overtuigd dat korte en heldere communicatielijnen primaire prioriteit hebben. Om deze korte en heldere communicatie te waarborgen, kan het personeel u op beide locaties in het Engels, Russisch en Nederlands te woord staan en is de juiste persoon altijd binnen handbereik. Daarnaast hecht de organisatie veel waarde aan het bewerkstelligen van lange-termijnrelaties met haar klanten. Ons team staat voor ú klaar als een vaste partner voor langdurige relaties.

IMNEX MISSIE

Door de kennis van de markt en beheersing van zowel logistieke- als commerciële activiteiten, creëren wij de unieke kans voor uw organisatie en producten op de Internationale markt.

IMNEX VISIE

Met het unieke concept dat wij neerzetten, zal onze organisatie in de toekomst de belangrijkste sleutelrol vervullen voor pioniers op de Russische markt. Onze klanten zullen hierdoor op lange termijn met veel succes, vertrouwen en plezier zaken doen met Rusland

IMNEX KERNWAARDEN

Het waardensysteem van IMNEX weerspiegelt de idealen en ambities van haar oprichter. Onze waarden dienen als leidraad bij de uitvoering van onze dagelijkse bedrijfsvoering en geven een diepere zin en betekenis aan het bestaan van onze onderneming.

De hoekstenen van het waardesysteem van IMNEX zijn:

  • Integriteit
  • Loyaliteit
  • Vertrouwelijkheid
  • Professionaliteit
  • Sterk verantwoordelijkheidsgevoel
  • Hoogwaardige kwaliteit van dienstverlening
  • Respect voor onze kandidaten, opdrachtgevers, collega’s, partners en concurrenten

IMNEX BELEIDSBEPALINGEN & ALGEMENE VOORWAARDEN

ONTDEK IMNEX

INTERNATIONAL FREIGHT FORWARDING & LOGISTICS

IMNEX is uw logistieke partner voor betrouwbaar, snel en voordelig transport naar bestemmingen in West- en Oost-Europa….

IMNEX SPESIALISMS

Douane oplossingen in Rusland / DDP zendingen naar Rusland….

IMNEX NETWORK

IMNEX netwerk is gebouwd op 20 jaar logistieke kennis van haar oprichter en is opgericht voor langere tijd…

INTERNATIONAL TRADE

Onafhankelijke Im- en Exporteur….

WOODEN PALLETS

Goedkope nieuw en gebruikte houten pallets….

INTERNATIONAL FREIGHT FORWARDING & LOGISTICS

IMNEX is uw logistieke partner voor betrouwbaar, snel en voordelig transport naar bestemmingen in West- en Oost-Europa…

IMNEX SPECIALISMS

Douane oplossingen in Rusland / DDP zendingen naar Rusland….

IMNEX NETWORK

IMNEX netwerk is gebouwd op 20 jaar logistieke kennis van haar oprichter en is opgericht voor langere tijd…

WOODEN PALLETS

Goedkope nieuw en gebruikte houten pallets….

Not sure which solution fits your business needs?