DELIVERED DUTY PAID RUSLAND (DDP)

DELIVERED DUTY PAID RUSLAND

Delivered duty paid (DDP) betekent dat de verkoper aan zijn leveringsplicht voldoet wanneer de goederen op de genoemde plaats in het land van invoer beschikbaar zijn gesteld. De verkoper draagt de risico’s en kosten,  inclusief rechten, belastingen en overige heffingen verbonden aan het aldaar leveren van de ingeklaarde goederen.

DDP zendingen worden steeds populair in Rusland omdat Russische douane procedures de afgelopen jaren er niet makkelijker op zijn geworden. Daarom willen steeds meer Russische importeurs niet meer zelf importeren en verplichten ze hun leveranciers voor DDP oplossingen te zorgen.
Vaak wenden  leveranciers zich tot hun logistieke dienstverleners voor een oplossing. IMNEX  heeft strategische partnerships met een aantal logistieke dienstverleners & Douaneagentschappen in Moskou en in St. Petersburg en samen kunnen wij op maat gemaakte oplossingen voor onze klanten aanbieden.

IMNEX biedt altijd volledige, duidelijke en gedetailleerde informatie over de kosten in alle stadia van de levering.

WAT KAN IMNEX AANBIEDEN

  • Klantenservice voor tariefbepalingen: vergoedingen, invoerrechten en BTW
  • Klantenservice voor non-tariefbepalingen: certificaten, vergunningen en andere meldingen
  • Definitie van de productcodes
  • Advies over alle aspecten van douaneafhandeling
  • Voorbereiding van de vereiste documentatie voor import -of export douaneaangiften
  • Opmaken van AWB, CMR, TIR Carnets, inclusief elektronische kopieën
  • Volledige douaneafhandeling van alle soorten goederen geleverd over de zee, weg en door de lucht
  • Douane-inspectie van goederen

Download IMNEX diagram DDP Rusland

MEER IMNEX OPLOSSINGEN

Of het nu gaat om complete partijen, deelzendingen, geconditioneerd- of exceptioneel transport; IMNEX kan het voor u regelen…

Van opslag, overslag en orderbeheer tot en met facturering en beheer van uw voorraden. IMNEX biedt u een totaalconcept…..

IMNEX verzorgt totale traject ex leverancier tot deur klant, inclusief transport, im- en export documentatie en coördinatie van de inklaring in St. Petersburg en Moskou…

IMNEX diensten strekken zich uit van het eerste overleg tot de totale projectmanagement. Samen met onze partners zullen wij u helpen vanaf eerste voorzichtige stappen op de Russische markt tot het uitvoeren van de grootschalige projecten.

Not sure which solution fits your business needs?