BACKORDERS, NALEVERINGEN & GARANTIEONDERDELEN RUSLAND

BACKORDERS, NALEVERINGEN & GARANTIEONDERDELEN RUSLAND

Vaak voorkomende probleem bij exporteurs die al jarenlang zeer succesvol naar Rusland verkopen, dat ze toch op bepaalde punten tegen problemen aanlopen. Voorbeelden zijn naleveringen voor turn key projecten of garantieonderdelen. Dit komt omdat het douanerecht in Rusland beperkingen heeft voor buitenlandse ondernemingen; alleen Russische wettelijke entiteiten kunnen betalingen doen aan de douane.

Bij contractuele verplichtingen van naleveringen &  garantieonderdelen moet exporteur zelf zorg dragen voor de transport, douane afhandeling, het betalen van invoerrechten en BTW, waarbij klant in Rusland enkel de goederen in ontvangst wenst te nemen.

WAT KAN IMNEX AANBIEDEN

IMNEX biedt haar klanten twee mogelijkheden:

  • AD HOC afhandeling van naleveringen & garantieonderdelen
  • Voorraad opbouw van uw reserveonderdelen in Rusland

 

AD HOC afhandeling van naleveringen & garantieonderdelen

Per zending worden kosten voor de transport, inklaring en certificering berekend. Onafhankelijk van de afmetingen en het gewicht van uw zending, IMNEX zorgt voor de totale traject afhandeling.

Voorraad opbouw van uw reserveonderdelen in Rusland

Indien uw zending is klein of een lage waarde heeft , kunnen de kosten voor de douaneafhandeling en certificering in Rusland relatief hoog uitvallen. Vaak moet uw nalevering of garantieonderdeel in zeer korte tijd op de plaats van bestemming in Rusland zijn.  De enige manier om douane kosten te  reduceren en transittijd te verkorten is om een lokale voorraad van garantieonderdelen in Rusland aan te houden.

Echter, zonder uw eigen entiteit in Rusland, is dat onmogelijk.

IMNEX biedt u de mogelijkheid om een voorraad in Rusland aan te houden zonder uw eigen entiteit. Ons bedrijf kan als importeur van uw goederen in Rusland optreden. Wij zorgen voor de douane afhandeling en opslag van uw garantieonderdelen in een van onze  warehouses in Moskou of St. Petersburg.

Voordelen van voorraad opbouw in Rusland:

  • Er kunnen grotere volumes tegelijk getransporteerd en ingeklaard worden, met als gevolg; lagere totale kosten van de transport en douane afhandeling in Rusland
  • Snelle levertijd

Zoals eerder vermeld, is deze optie zeer geschikt voor het aanhouden van een voorraad reserveonderdelen voor de reparaties onder garantie in Rusland of andere dringende leveringen.

Ook kunt u bijvoorbeeld een voorraad goederen aanhouden voor een internet winkel, die in Rusland actief is.

Download IMNEX diagram Trading House Rusland

MEER IMNEX OPLOSSINGEN

Of het nu gaat om complete partijen, deelzendingen, geconditioneerd- of exceptioneel transport; IMNEX kan het voor u regelen…

Van opslag, overslag en orderbeheer tot en met facturering en beheer van uw voorraden. IMNEX biedt u een totaalconcept…..

IMNEX verzorgt totale traject ex leverancier tot deur klant, inclusief transport, im- en export documentatie en coördinatie van de inklaring in St. Petersburg en Moskou…

IMNEX diensten strekken zich uit van het eerste overleg tot de totale projectmanagement. Samen met onze partners zullen wij u helpen vanaf eerste voorzichtige stappen op de Russische markt tot het uitvoeren van de grootschalige projecten.

Not sure which solution fits your business needs?